Noten en Zuidvruchten

Noten en Zuidvruchten
Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6

Chocoladeliefhebber

Cranberries Chocoladeliefhebber 200 gram

€2,95

Excl. BTW: €2,44

Cranberries zijn goed voor:·    -  Je immuunsysteem. Er zitten veel vitamine C en antioxidanten in, waardoor je ook sneller van griep en verkoudheid verlost zou moeten zijn.·     - Je hart en aderen. Cranberries bevatten stoffen (fenolen) die het dichtslibben ..

Chocoladeliefhebber

Cranberry notenmix Chocoladeliefhebber 400 gram

€8,95

Excl. BTW: €7,40

Cranberry notenmix, een heerlijke mix van vers gebrande witte amandelen en cashewnoten, walnoten en de gezonde cranberry's.Cranberries zijn goed voor:·    -  Je immuunsysteem. Er zitten veel vitamine C en antioxidanten in, waardoor je ook sneller van griep en verkoudheid verlost ..

Chocoladeliefhebber

Gojibessen Chocoladeliefhebber 200 gram

€5,49

Excl. BTW: €4,54

..

Chocoladeliefhebber

Japanse mix Chocoladeliefhebber 150 gram

€2,99

Excl. BTW: €2,47

Japanse mix is een mix van rijstcrackers en een graag geziene gast op menig tafel. Niet alleen thuis voor de buis of op een verjaardag maar ook in de gezonde sport kantine...

Chocoladeliefhebber

Notenmelange Chocoladeliefhebber 400 gram

€10,95

Excl. BTW: €9,05

In onze Noten melange vindt je veel soorten ongebrande noten.Een (h)eerlijke mix van ongezouten naturel noten waarin alle gezonde voedingsstoffen te vinden zijn die noten bieden.* Walnoten voor ALA Omega 3 olie, beter voor je cholesterol* Amandelen voor vitamine E, vezels etc... Het VOEDINGSCEN..

Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6